Lista ulubionych (07.06.21)

Pomyślałem, że w tym tygodniu spróbuję czegoś nowego. Zamiast udostępniać moje ulubione i najciekawsze momenty w standardowym formacie listy, skompilowałem krótkie fragmenty wideo, które chwytam tu i tam, w szybką kompilację. To dość trudne, ale podoba mi się pomysł udostępnienia listy ulubionych filmów i może z czasem uda mi się poprawić format. Wszystko, co widzisz w filmie, podam poniżej oraz kilka symboli wieloznacznych!

Lista ulubionych filmów (07.06.21)

Jeśli w filmie zobaczyłeś coś, co Cię interesuje, prawdopodobnie jest to link poniżej. Kilka rzeczy jest w przygotowaniu i obiecuję, że zamieszczę je tutaj, kiedy będą gotowe, by przeskoczyć z mojej kuchni do Twojej.

– Picie (dużo/mrożona) // Liście i Kwiaty Ikebana & Tropic Garden

– Miłość // Łyżka do Jajek Alicji (Permanent Collection)

– Do spiżarni // Przepis na Domową Sól Selerową

– Odwiedzone // Wino Jajka i piękne Rarytasy Kneeland Co.

– Testowanie przepisów // Ciasta! (w międzyczasie – tort , tort , jeszcze tort )

– Wynik rynkowy // Fasola Fresh Shell – Czarne ziarna kokosowe są pulchne, kremowe i niesamowite!

– Nowość dla mnie // to Miso z targu rolników w Hollywood

– Powrót do szkoły // Naprawdę kocham tę lekcję Gary’ego Basemana na szkicownikach i głosie

– Lista życzeń // OISHII x Brightland Co. ocet truskawkowy

– Wideo // zrobiłem mały filmik frittata

– Przepis jednozdaniowy // Kozi ser z tym chili dżemem posypany dużą ilością szczypiorku podawany z krakersami, chipsami pita lub czymkolwiek super chrupiącym.

– Czytanie // Kiedyś byłam urocza (Eve Babitz)

– Sezon Pomidorowy // Bruschetta //  Rustykalna Tarta Pomidorowa // Pieczona Salsa Pomidorowa // TLT // Szybkie Blisterowane Pomidorowe Spaghetti // Wszystkie Przepisy Pomidorowe

Wcześniejsze listy ulubionych są tutaj , tutaj , tutaj i tutaj !

Czytaj dalej Lista ulubionych (07.06.21) w 101 książkach kucharskich

źródło

Artykuł Lista ulubionych (07.06.21) pochodzi z serwisu Twoj przepis.

Może Ci się również spodoba

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *